Διακοπές!

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Τα παιδιά στους δρόμους για τη Γάζα


Τα δικά μου λόγια είναι πιστεύω περιττά μπροστά στο έγκλημα που διαπράττεται στη Γάζα. Όσοι είμαστε γονείς, ας πάρουμε τα παιδιά μας μαζί και ας τους δώσουμε ένα μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, συμμετέχοντας στην πορεία που οργανώνει η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας μαζί με την Ελληνική Επιτροπή Βοήθειας και Στήριξης Παιδιού την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στις 4 το απόγευμα...
Αντιγράφω από το δελτίο τύπου:

Παιδική Ειρηνική Πορεία Διαμαρτυρίας
εκφράζοντας τον αποτροπιασμό και την οδύνη τους για την επίθεση στη Γάζα που για ακόμη μία φορά είχε ως θύματα τα παιδιά μαζί με τις μητέρες τους καθώς το 50% των νεκρών είναι γυναικόπαιδα.
Τα παιδιά είναι οι εύκολοι στόχοι, και οι ισχυροί δεν ενδιαφέρονται για τη ζωή των παιδιών-θυμάτων ειδικά όταν έχουν διαφορετική εθνικότητα. Το θέμα όμως είναι πολύ σοβαρό για την ανθρωπότητα όλη, αφού αν σήμερα πέφτουν νεκρά τα βρέφη και τα παιδιά της Παλαιστίνης, αύριο με την ίδια ωμότητα θα σκοτώσουν τα παιδιά μιας άλλης γης χωρίς έλεος, και ανεμπόδιστα αφού η διεθνής πολιτισμένη κοινότητα δεν ενδιαφέρεται και δεν σχολιάζει καθόλου αυτή την τραγωδία.
Είναι χρέος όλων ημών να παραστούμε και να διαδηλώσουμε ειρηνικά μαζί με τα παιδιά μας αφού κι αυτά έχουν φωνή και δικαιώματα, στη ζωή, στο αύριο, στην ειρήνη.
Η Παιδική Ειρηνική Πορεία Διαμαρτυρίας θα ξεκινήσει από την πλατεία Συντάγματος, θα περάσει εμπρός από τα γραφεία του ΟΗΕ και στη συνέχεια θα περάσει από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επικοινωνία
Ναΐμ Ελγαντούρ 6972008214
Ιμπραήμ Αλαμπάντλα 6973309233

Δεν υπάρχουν σχόλια: