Διακοπές!

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Έχουμε και βουλευτή!


Δείτε τον στη φωτογραφία, μήπως και τον θυμηθείτε! Είναι ο βουλευτής Φωκίδας -και υφυπουργός ανάπτυξης- Ιωάννης Μπουγάς, που δεν έχει πει ούτε μια λέξη καταδίκης για τον εμπρησμό...
Παράξενη σύμπτωση: Είναι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να σταματήσει το "θεάρεστο έργο" των μεταλλείων. Δείτε τι έγραφε το Iteanet στις 25 Ιανουαρίου του 2009:

"...Όπως είχαμε προβλέψει ο νέος υφυπουργός ανάπτυξης Βουλευτής Φωκίδας Ιωάννης Μπούγας πήρε αρμοδιότητες σχετικές με τα μεταλλεία. Ελπίζουμε την κρίση που περνούν τα μεταλλεία να μην την φορτώσει στο περιβάλλον.
Αντιγράφουμε από την Ιστοσελίδα του...
...Οι αρμοδιότητες του Υφυπουργού κ. Γιάννη Μπούγα αφορούν στα θέματα της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, της Γενικής Διεύθυνσης Φυσικού Πλούτου, των Επιθεωρήσεων Μεταλλείων Βορείου και Νοτίου Ελλάδος και των εποπτευόμενων φορέων από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών..."

Όσοι ψηφίζετε στη Φωκίδα, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε αν συνεχίσει να σιωπά...

ΥΓ. Το ΚΚΕ υπάρχει; Έμαθαν για τον εμπρησμό; Ξέρουν ότι πρόκειται για το σπίτι του Φοίβου Ταξιάρχη; Τους φάνηκε μακριά η Καλοσκοπή και δεν πήγαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: