Διακοπές!

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Αυτόπτης μάρτυρας για το τραγικό συμβάν στο Μενίδι

Απο την ιστοσελίδα http://www.elamazi.gr, ενημερώθηκα ότι σήμερα 6-8 στον Σκάϊ η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου θα έχει ρεπορτάζ για την παιδική χαρά στο Μενίδι. Από την ίδια ιστοσελίδα αναδημοσιεύω γράμμα από μια αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού:

"Κύριοι,
με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβει χθες στην γειτονιά μου,πήρα το θάρρος να σας γράψω και παρακαλώ πολύ άν η οργάνωση σας δεν είναι η κατάλληλη να παραπέμψετε αυτό το mail σε κάποιον που μπορεί να λάβει δράση.
Ένα μικρό αγόρι,ο Ηλίας,7 ετών παίζοντας με συνομήλικους του στην παιδική χαρά (ο Θεός να την κάνει) της γειτονιάς μας έπεσε από την τσουλήθρα,ύψους 3-3,50m,και χτύπησε θανάσιμα! Αυτή την στιγμή χαροπαλεύει στο παίδων Αγία Σοφία και οι γιατροί τον θεωρούν κλινικά νεκρό μιας και έχει πολλαπλά χτυπήματα στο κρανίο!Ήμουν παρούσα στο συμβάν,καθώς και πολλοί άλλοι περιοίκοι.Μένω στο συγκρότημα των εργατικών κατοικιών Αχαρνών και καταγγέλω σαν μητέρα και σαν συνάνθρωπος όλους όσους ευθύνονται για την εγκληματική αδιαφορία της συντήρησης,μιας και δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα,και αντικατάστασης των επικίνδυνων εγκαταστάσεων χώρου αναψυχής.
Άσχετα με αυτό,το ΕΚΑΒ παρεβρέθει στον χώρο του ατυχήματος 40΄μετά την πρώτη κλήση.
Σας παρακαλώ για την εκτενέστερη διάσταση του θέματος για να πάψουν να υπάρχουν τέτοια περιστατικά αν θέλουμε να λεγόμαστε Ελλάδα της Ευρώπης.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.Το τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί μου είναι το 6973-016562 και είμαι στην διάθεση σας.

Ιωάννα Κούση"

Ως πότε θα ανεχόμαστε όλους αυτούς τους ανίκανους; Θα πληρώσουν ποτέ για την εγκληματική τους αδιαφορία;
Ο δικός μας Ανίκανος (ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής) απαξιεί να απαντήσει ή να κάνει το παραμικρό για τη δική μας παιδική χαρά. Περιμένει να θρηνήσουμε κι εμείς κάποιο θύμα;
Για να καταλάβετε το μέγεθος της αδιαφορίας του για τη γειτονιά μας -τον πρώην "Παράδεισο" και νυν "Κόλαση" Αγίας Παρασκευής, χθες που έγινε μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων για την προστασία του μοναδικού ελεύθερου χώρου που έχει απομείνει, όχι μόνον δεν ήρθε, αλλά δεν έστειλε ούτε κάποιον εκπρόσωπο, ούτε κάποιο μήνυμα.
Μήπως φοβήθηκε τις εκδηλώσεις ...αγάπης των κατοίκων;

Προτείνω στο επόμενο προεκλογικό του φυλλάδιο να βάλει αυτές τις φωτογραφίες που δείχνουν με ανάγλυφο τρόπο το έργο του





Δεν υπάρχουν σχόλια: