Διακοπές!

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Οι παιδικές... θλίψεις στο Χαλάνδρι



Οι παρεμβάσεις για τις παιδικές χαρές έχουν δημιουργήσει ένα άτυπο δίκτυο ανθρώπων που διεκδικούν το... αυτονόητο. Πολλές ιστορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα elamazi, που από την πρώτη στιγμή, χωρίς να υπάρχει καμιά προηγούμενη γνωριμία, στάθηκε δίπλα μας...

Ο κύριος Μανώλης Δημητρίου μας είχε επισημάνει τα προβλήματα των "Παιδικών θλίψεων" στο Χαλάνδρι. Τώρα επανέρχεται με νέο υλικό:

Αγαπητέ Κώστα,
σχετικά και πάλι με τις παιδικές θλίψεις και τις παρεμβάσεις σε αυτές, επανέρχομαι και πάλι στην παιδική χαρά του Χαλανδρίου στην οδό Διονύσου λίγο πιό πάνω από το Α' Γυμνάσιο και Λύκειο, στην οποία είχες αναφερθεί και τα γραπτά σου αναδημοσιεύθηκαν στην καθημερινή και άλλα blogs.Δυστυχώς η κατάσταση παραμένει ίδια κι απαράλλαχτη.
Σε ένα πολύ μικρό παρκάκι με παιχνίδια για πολύ μικρά παιδιά, ανάμεσα στη βιτρίνα του γκαζόν υπάρχει μιά τάφρος "προφυλαγμένη" με ... σιδερόβεργες!
Σε μερικές περιπτώσεις, όσος χρόνος κι αν περάσει, όσα ατυχήματα κι αν γίνουν η αντίδράσεις των αρμοδίων παραμένουν ίδιες, αφού ζουν στην πόλη σαν περαστικοί, χωρίς να βλέπουν πέρα από τις εύκολες εικόνες της βιτρίνας.
Μανώλης Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: