Διακοπές!

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Παρατύπως... δαγκωτό!

Αύριο και μεθαύριο (Παρασκευή & Σάββατο) ψηφίζουμε στην Ένωση Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ). Θα μου πείτε και τι σας νοιάζει εσάς αυτό.
Ή θα σχολιάσετε "δημοσιογράφοι είναι, θέλουν δυο μέρες για να ψηφίσουν- τα ρεμάλια".
Θα αντιτείνω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και τότε ίσως μου πείτε ότι μοιάζω στο Λάλα (μπλιακθ -που λέει και ο μικρόθ μου γιοθ) ή στον Τριανταφυλλόπουλο (διπλό μπλιακθ)που έκαναν εκείνη την εμετική διαφήμιση για την εξίσου εμετική Ve(me)to...
Κι όμως, κι όμως...
Το σχήμα στο οποίο μετέχω (δυστυχώς όχι όσο ενεργά θα ήθελα)κάνει πραγματικά τη διαφορά. Τόσο η δράση του σε όλο το διάστημα που πέρασε, όσο και οι θέσεις του, δείχνουν εμπράκτως τη διαφορετικότητα που επικαλούμαι.
Ένα ισχυρό συνδικάτο τύπου, χωρίς αποκλεισμούς και συντεχνιακές λογικές, που υποστηρίζει το Παρατύπως, θα δυνάμωνε τη φωνή των δημοσιογράφων και θα μπορούσε να συμβάλλει στην καλύτερη ενημέρωση -κάτι που μας αφορά όλους!
Σήμερα ανάμεσα σε δημοσιογράφους- βεντέτες με προκλητικές αμοιβές, σε πολυθεσίτες συναδέλφους, σε υποχείρια και υπηρέτες της κάθε εξουσίας, στραγγαλίζεται η μεγάλη μάζα των δημοσιογράφων που θέλει να κάνει σωστά τη δουλειά της και να αμοίβεται αξιοπρεπώς...
Η αποχή δεν είναι λύση. Πρέπει να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια που γίνεται για να βγούμε από το βάλτο που μας έχουν ρίξει.

Και εκτός των άλλων, το Παρατύπως κάνει και ωραία πάρτυ! Με εξαίρεση την πόρτα που εφάρμοσε χθες συνυποψήφιος, τον οποίο δεν κατονομάζω για ευνόητους λόγους!


Ιδού και το ψηφοδέλτιο:

ΔIOIKHTIKO ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ψηφίζονται μέχρι επτά (7) υποψήφιοι

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΣΙΣΣΥ)
ΔΑΓΛΑΣ ΠΑΡΗΣ
ΕΥΘΥΜΙΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΤΣΑΝΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ)
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΜΥΡΤΩ
ΝΤΟΥΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΝΩΡΙΑ (ΝΩΡΙΑ)
ΠΟΜΟΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΠΡΑΜΑΝΤΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΒΑΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΣΚΑΛΤΣΑ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΛΟΛΑ)
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΡΩΜΑΝΟΣ
ΦΕΡΓΑΔΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΛΙΖΑ)


ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ψηφίζονται μέχρι τρεις (3) υποψήφιοι
ΚΟΣΜΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ (ΕΤΑΠ-ΜΜΕ)
Ψηφίζεται μέχρι ένας (1) υποψήφιος
ΜΠΑΡΣΕΦΣΚΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΝΑ (ΜΑΝΙΑ)

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ψηφίζονται μέχρι τρεις (3) υποψήφιοι
ΤΣΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ψηφίζονται μέχρι πέντε (5) υποψήφιοι
ΜΠΑΡΣΕΦΣΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΝΑ (ΜΑΝΙΑ)

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 5 & 6 Φεβρουαρίου 2010, ημέρες Παρασκευή και Σάββατο και από ώρες 09.00 π.μ. έως 20.00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης που βρίσκονται στην Αθήνα και επί της οδού Βαλαωρίτου 9 (6ος όροφος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: