Διακοπές!

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Τι γίνεται μετά το "Τέλος" στα παραμύθια 2

Η Άριελ

Η Ωραία Κοιμωμένη

Η Ραπουνζέλ

Η Σταχτοπούτα ψάχνει για ταξί (έπεσε στην απεργία)

Οι φωτογραφίες είναι έργο της Καναδής φωτογράφου Dina Goldstein, που δικαίως αναρωτήθηκε για τη μοίρα των γυναικών μετά το φιλί του τέλους και το γάμο...

...και ο Χάλι Πότερ


Έτσι κάπως ο Ελληνικός λαός -σαν τις πριγκίπισες των παραμυθιών- έπεσε στην αγκαλιά του... Γιωργάκη. Τουλάχιστον, έστω και μετά από τόσο καιρό ύπνου, επιτέλους ξύπνησε, μετά από το δυνατό χαστούκι που έφαγε από τον ηλίθιο ...πρίγκιπά του:
Αντίθετη η πλειονότητα των πολιτών στα νέα μέτρα
Αρνητική είναι η κοινή γνώμη στα νέα μέτρα της κυβέρνησης, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Σκάι. Το 76% των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα και το 68% των συνταξιούχων αντιτίθενται στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το 72% είναι αρνητικό στην περικοπή του 13ου - 14ου μισθού, όπως αρνητικό είναι το 74% στο πάγωμα των συντάξεων και το 78% στην αύξηση της τιμής των καυσίμων.
Ωστόσο θετικό εμφανίζεται το 82% των ερωτηθέντων στην επιβολή φόρου στα είδη πολυτελείας, όπως επίσης θετικό είναι το 65% των πολιτών στην επιβολή φόρου στα ποτά και τα τσιγάρα.
Επιπλέον ένας στους δύο λέει ναι στην περικοπή επιδομάτων του Δημοσίου, ενώ το 68% αντιτίθεται στην αύξηση του ΦΠΑ.
Το 90% των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα αντιτίθεται στην περικοπή των επιδομάτων.

ΥΓ. Προφανώς ο Γιωργάκης συνάντησε τον "άνθρωπο του μόχθου" στην Εκάλη ή στον Άρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: