Διακοπές!

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Οι κενο-τομίες της Άννας Διαμαντοπούλου

Αριστεία και Καινοτομία: Πρωταγωνιστής της εκπαίδευσης είναι ο Εκπαιδευτικός:
Ωραίο! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Η υπουργός της κενο- τομίας Άννα Διαμαντοπούλου, αφού επί μήνες δεν έχει κάνει το ελάχιστο έργο, ενώ αρνείται να συναντήσει τους χιλιάδες απλήρωτους Συμβασιούχους (ΙΔΕΚΕ, Ωρομίσθιοι Εκπαιδευτικοί κ.α.), ενώ ετοιμάζει την πλήρη διάλυση της Παιδείας έχοντας απέναντί της το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, μας προσκαλεί σε νέο πολυέξοδο πανηγυράκι το Σάββατο 13 Μαρτίου...
Νομίζω πως θα ήταν μια καλή ιδέα να βρεθούμε όλοι εκεί, τα θύματα των κενο-τομιών της (ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, Ωρομίσθιοι, Συμβασιούχοι ΙΔΕΚΕ κ.α.)
και να χαλάσουμε λίγο την "ωραία ατμόσφαιρα".
Έχει άραγε η κυρία Διαμαντοπούλου ακούσει ότι οι εκπαιδευτικοί πλέον έχουν προβλήματα επιβίωσης;
Την ενδιαφέρει στο ελάχιστο ότι έχει χιλιάδες απλήρωτους υφισταμένους;
Νομίζω ότι στο σημερινό πλαίσιο η εκδήλωση είναι απλά προκλητική για όλους εμάς...

Το Δελτίο Τύπου
Το Υπουργείο Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων αναδεικνύει το καινοτόμο έργο εκπαιδευτικών από όλη τη χώρα στους τομείς της Τεχνολογίας, του Πολιτισμού και του Περιβάλλοντος.
Το Σάββατο 13 Μαρτίου 2009 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», 85 εκπαιδευτικοί θα παρουσιάσουν το έργο τους σε μία εκδήλωση ηθικής επιβράβευσης του ζήλου τους.
Από τη νέα χρονιά η εκδήλωση αυτή θα γίνει θεσμός με μόνιμο χαρακτήρα όπου θα παρουσιάζονται τα έργα των 100 πλέον καινοτόμων εκπαιδευτικών και των 100 καινοτόμων σχολείων από όλη τη χώρα.

Το πρόγραμμα:


Αλήθεια ο Πανάρετος που είναι ρε παιδιά; Δεν είναι υφυπουργός Παιδείας; Αυτός δεν είναι ο πλέον ειδικός στις καινοτομίες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: