Διακοπές!

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Νέα επιτυχία του Χρυσαυγοχοΐδη: Προφυλακιστέος για ένα σαμπουάν!



Ο Μάριος συμμετείχε στην πορεία 11 Μαρτίου 2010. Στην κατοχή του είχε μια τσάντα στην οποία είχε ένα μπουρνούζι, γυαλιά κολύμβησης, σαμπουάν κλπ, σύνεργα της δουλειάς του δηλαδή, καθότι είναι δάσκαλος κολύμβησης σε μικρά παιδιά.
Σε μια ξαφνική επίθεση των ΜΑΤ επί της οδού Πανεπιστημίου στο ύψος της οδού Σίνα, ο Μάριος προσαγάγεται. Έπειτα οι ειλικρινέστατοι και εντιμότατοι μας μπάτσοι, μετατρέπουν τα σαμπουάν σε μολότοφ και κατηγορούν τον Μάριο για κακουργηματικές πράξεις.
Η ανακρίτρια στην Ευελπίδων δέχεται να ακούσει την Μαρτυρία μόνο ενός φίλου του και δε ζητά να δει τους δεκάδες άλλους μάρτυρες που ζήτησαν να καταθέσουν.
Έτσι ο Μάριος κρίνεται προφυλακιστέος!
Γιατί; Γιατί θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς! Αυτό θέλουν. Να μας τρομοκρατήσουν! Η τρομοκρατία τους όμως δε θα περάσει!

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΩΡΑ!

Υπογράφουμε για την άμεση αποφυλάκιση του Μάριου Ζ. εδώ: http://petitiononline.com/mariosz/petition.htmlΓίνετε μέλη στο γκρουπ που δημιουργήθηκε!
Δείτε κι εδώ: http://freemariosz.wordpress.com/

ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛάΟΣ!

Διαβάστε την άθλια δήλωση του Χρυσαυγοχοΐδη (οι υπογραμμίσεις δικές μου)
«Εδώ και λίγες ημέρες, ορισμένοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης και αμφισβήτησης γύρω από την σύλληψη ενός νεαρού που φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της πορείας της 11ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.
Επικαλούμενοι δήθεν ντοκουμέντα ή περαιτέρω μαρτυρίες, στέλνοντας επιστολές στο διαδίκτυο ή δημοσιεύοντας «πύρινες» ανακοινώσεις στον Τύπο, στην ουσία αμφισβητούν την αποστολή των Αρχών, αστυνομικών και δικαστικών, να εφαρμόσουν το νόμο.
Θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, και ειδικότερα προς τον ίδιο τον νεαρό συμπολίτη μας ότι αυτή η κυβέρνηση δεν κατασκευάζει ούτε επινοεί κατηγορητήρια.
Όπως έχουμε αποδείξει από την πρώτη μέρα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δεν συγκαλύπτουμε την αλήθεια, σεβόμαστε τα δικαιώματα των πολιτών, στεκόμαστε απέναντι στην αυθαιρεσία και στη σπίλωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, απʼ όπου και αν αυτή προέρχεται.
Έχω ζητήσει περαιτέρω ενημέρωση και διευκρινίσεις από την Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεση, η οποία βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, και παρακολουθώ στενά την εξέλιξή της.»
(μακρύς ο κατάλογος της αυθαιρεσίας... ο υπουργός είναι τουλάχιστον προκλητικός... μόνο να τον δείτε στα δελτία με το μάτι να γυαλίζει, τα έχετε δει όλα! είναι ο άνθρωπος που όταν τον ρώτησαν γιατί δεν κατάργησε τη χρήση χημικών στις πορείες, απάντησε ότι είναι μόνο... πέντε μήνες Κυβέρνηση!)

Στη φωτογραφία: Άψογη συνεργασία Αστυνομίας- πολίτη!

Ας διαβάσει το φασιστοειδές, τις επώνυμες δηλώσεις ανθρώπων:
"Λέγομαι Τάσος Καλομοίρης και είμαι φίλος του Μάριου και του Φίλιππου πολλά χρόνια.
Εξαιτίας εργασίας,ελάχιστου ελεύθερου χρόνου και επειδή έχω να μιλήσω με τα παιδία αρκετό καιρό, δεν είχα ενημερωθεί για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.
Μόλις χθές βράδυ πληροφορήθηκα για την σύλληψη και την απάνθρωπη προφυλάκιση του Μ...άριου και έπεσα απ'τα σύννεφα!!!! Πάρακαλώ ενημερώστε με για οτιδήποτε μπορώ να φανώ χρήσιμος."
Μαρία Αδριανού: "Ντροπή! Η κόρη μου έχει δάσκαλο τον Μάριο (3,5 ετών) και βλέπω κάθε εβδομάδα την αγάπη που του έχουν όλα τα παιδάκια. Να πάρουμε όλοι τα παιδιά μας και να πάμε έξω από τον Κορυδαλλό!"
Ιωάννα Κουντουριώτη: "Τα παιδάκια τον υπεραγαπάνε, το ξέρω προσωπικά ελάτε να βοηθήσουμεμε κάθε τρόπο .....σας παρακαλώ, το ΑΞΙΖΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ "
(σημείωση δική μου: Ο Μάριος αγαπάει τα παιδιά, ο Χ. τα ζώα: ειδικά τα γουρούνια!)

2 σχόλια:

Stavros είπε...

Δεν το ξέρω το παιδί και μπορεί να είναι κι έτσι.
Αλλά όχι ρε παιδιά να κλαίνε οι χήρες να κλαίνε και οι παντρεμένες!
Μέχρι και έξω από την πόρτα του Άγιου Παντελεήμονα τους συνέλαβε τους άλλους!
Και αυτοί "φασίστες" του σωρού?
Στο μεταξύ να μην ξεχνάμε και τον Κουράκη στην Θεσσαλονίκη ε?
Σταύρος Γ@μάτος

κύριος ήρθα και κύριος φεύγω. πιστεύω να έχω την ανάλογη μεταχείριση!

kostasst είπε...

Καλημέρα! Ο συγκεκριμένος υπουργός έχει αποδείξει πολλές φορές την ασυνέπεια και την ψευδολογία του... Όσο για την Ελληνική Αστυνομία, καλύτερα να μη σχολιάσω. Κάθε κριτική και αντίθετη άποψη είναι ευπρόσδεκτη!