Διακοπές!

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Η Διεθνής των δολοφόνων! Ο "σοσιαλισμός" τους είναι βαρβαρότητα!

Εκπρόσωποι της Σοσιαλιστικής Διεθνούς εν δράσει

Βαριές οι ευθύνες της Κυβέρνησης... Ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, κρύβεται πίσω από αυτό τον ανεκδιήγητο Δρούτσα και ενώ όλος ο Πλανήτης είναι σε συναγερμό, αυτός είναι εξαφανισμένος. 36 Έλληνες πολίτες βρέθηκαν σε θανάσιμο κίνδυνο. Ένας πολιτικός που θα σεβόταν τον εαυτό του, ένας κανονικός πρωθυπουργός, θα έμενε άγρυπνος στο πλευρό των συμπατριτών του. Θα έκανε το παν για την άμεση απελευθέρωση τους. Αντί γι' αυτό, με απίστευτη καθυστέρηση,
το νούμερο που έχει βάλει για αναπληρωτή του κάλεσε στις 10 το πρωί τον Ισραηλινό πρέσβη.
Σα να μην έφταναν αυτά τα Κυβερνητικά ΜΑΤ, "υπερασπίστηκαν" λυσσαλέα και βάρβαρα την Ισραηλινή Πρεσβεία, όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες -ντοκουμέντα. Λογικό το βρίσκω να στηρίζει τη χώρα του αντιπροέδρου του στη Σοσιαλιστική Διεθνή ο Γιωργάκης... (γνωστό ήδη πως Γιωργάκης και υπουργός Άμυνας Ισραήλ είναι στη κεφαλή της... Σοσιαλιστικής Διεθνούς)
Είναι ντροπή πια για την Ελλάδα να ανέχεται αυτή τη Κυβέρνηση μαριονετών και ανδρεικέλων
Παράλληλα, όπως αποκάλυψε μέλος του πληρώματος που επέστρεψε, το Ελληνικό ναυτικό, αν και ειδοποιήθηκε εγκαίρως δεν έκανε το παραμικρό για να προστατέψει τους Έλληνες πολίτες που δέχτηκαν πειρατική επίθεση στα Διεθνή χωρικά ύδατα!

Αν υπήρχε ίχνος ντροπής στην Κατοχική Κυβέρνηση, ο υπουργός Άμυνας θα έπρεπε να έχει ήδη υποβάλλει την παραίτηση του...


Το ρεπορτάζ από τον Σκάι:

Επέστρεψαν στην Αθήνα από το Ισραήλ έξι από τους Έλληνες που συμμετείχαν στην ανθρωπιστική νηοπομπή που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας. Επέβαιναν στα πλοία "Σφενδόνη" και "Ελεύθερη Μεσόγειος".
Αρκετοί συλληφθέντες στο Ισραήλ υποβλήθηκαν σε ηλεκτροσόκ από αστυνομικούς, αλλά δεν κινδυνεύει κανένας δήλωσε στο ΣΚΑΪ, ο Μιχάλης Γρηγορόπουλος μέλος του πληρώματος του πλοίου "Ελεύθερη Μεσόγειος".
Κατήγγειλε οτι το ελληνικό ναυτικό, αν και ενημερώθηκε μέσω ασυρμάτου δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες με αποτέλεσμα να εισβάλλουν οι κομάντος στο πλοίο.
Την παράνομη κράτηση Ελλήνων στο Ασντόντ του Ισραήλ κατήγγειλε ο ακτιβιστής Άρης Παπαδοκωστόπουλος, που επέβαινε στο πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος».
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ καταδίκασε την ισραηλινή επίθεση εναντίον των πλοίων ανθρωπιστικής νηοπομπής που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν ανθρώπινες ζωές.
Το ΣΑ ζητάει να διεξαχθεί "άμεση, αξιόπιστη, αμερόληπτη και διαφανής" έρευνα για τα αιματηρά γεγονότα.

Παράλληλα ζητά να απελευθερωθούν αμέσως όσοι κρατούνται από τις ισραηλινές αρχές, αλλά και τα πλοία που συμμετείχαν στην νηοπομπή.
Στο Ισραήλ θα μεταβούν την Τρίτη αντιπρόσωποι της τουρκικής κυβέρνησης. Θα επιδιώξουν τον επαναπατρισμό των σορών και των τραυματιών ακτιβιστών.

Νέες προκλήσεις των Ισραηλινών

Το Πολεμικό Ναυτικό του Ισραήλ είναι έτοιμο να σταματήσει και άλλο πλοίο που μεταφέρει βοήθεια στη Γάζα, δήλωσε ανώτατος αξιωματικός.
Σύμφωνα με το ισραηλινό στρατιωτικό ραδιόφωνο, ένα εμπορικό πλοίο, το MV Rachel Corrie, είναι πιθανόν να φτάσει στη Γάζα την Τετάρτη.
Σε ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε στο Διαδίκτυο στις 20 Απριλίου, η οργάνωση Perdana Global Peace Organisation αναφέρει πως το κίνημα Free Gaza Movement, που αντιτίθεται στον ισραηλινό αποκλεισμό της περιοχής, αγόρασε το Rachel Corrie για να το εντάξει στο στόλο των πλοίων που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: