Διακοπές!

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ταξίδια και Παραμύθια στο Χαλάνδρι!



...Τα ταξίδια...

Το Στέκι της Αβέρωφ 7Α στο Χαλάνδρι, έχει βαλθεί να μας ...τρελάνει! Έτσι το Σάββατο 15 Ιανουαρίου με αφορμή την κοπή της πίτας της Αντίστασης με τους Πολίτες του Χαλανδρίου, θα παρουσιαστεί το ταξίδι που έκαναν στην Αίγυπτο τη Συρία και την Ιορδανία ο φίλος και προσωπικός μου...κτηνίατρος Γιώργος Λιερός και άλλοι φίλοι από το Χαλάνδρι. Όσοι έχουν ξανάρθει σε τέτοιες εκδηλώσεις ξέρουν πως θα είναι σα να πήγμαε κι εμείς εκεί. Πλούσιο υλικό σε φωτογραφίες και βίντεο, ωραίες αφηγήσεις και οι άγνωστες πτυχές αυτών των τριών χωρών.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 7μμ, αλλά ελάτε νωρίς αν θέλετε να μη μείνετε όρθιοι. Μετά θα γίνει τσιμπούσι με νοστιμιές που θα... φέρετε (φέρουμε).

...και έτσι γίνονται τα Παραμύθια ΙΙ...



Το Στέκι σας προσκαλεί και την Κυριακή 23 του Γενάρη στις 11.00 το πρωί , σε μια ακόμη γιορτή από χρώματα, λέξεις και νότες. Θα μπορέσετε να δείτε ζωγραφιές της Στεφανίας Βελδεμίρη που έγιναν παραμύθια και να ακούσετε παραμύθια του Κώστα Στοφόρου που έγιναν ζωγραφιές!!! Μια χρωματιστή αλληλεπίδραση με ταχυδρόμο το …facebook.
Το κόκκινο, το κίτρινο, το πορτοκαλί... και το άσπρο παραμύθι, θα αφηγηθούν, η Θεοδοσία Καραγιάννη, ο Κώστας Στοφόρος και η Στεφανία Βελδεμίρη.
Τα παραμύθια θα ντύσει με νότες ο Αλεχάντρο Ντίαζ!

Το Σάββατο 22 Γενάρη, το βραδάκι (κατά τις 8.00), θα κάνουμε γιορτή ρεφενέ στο χρωματιστό στέκι! Φέρτε το μεζέ σας και ελάτε!

Να πούμε ότι η Έκθεση παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία και στο Καλλιτεχνικό Καφενείο Αχαρνέων, ενώ η επόμενη στάση της θα είναι στη Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα θα γίνει και έκθεση κοσμημάτων εμπνευσμένη από τα Παραμύθια!


Πέρασε λίγη ώρα χωρίς να μιλά κανένας. Και τότε…
…Δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους.
Ακούστηκαν ένα, δυο, τρία σφυρίγματα τρένου
και ο ήχος μιας ατμομηχανής που πλησίαζε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: