Διακοπές!

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Τζαμπατζήδες ήρθεν η ώρα σας: Έρχονται οι Σ.Ε.ΚΟ. (ς)


Μετά την υπουργό (παρά)Παιδείας Άννα ΔΝΤπούλου που θέλει να βάλει seciurity στα Πανεπιστήμια ο γνωστός φαρμακοποιός- συγκοινωνιολόγος, το καμάρι της Αρκαδίας ο κύριος (Κ)Ρέππας ιδρύει ειδικό σώμα "Χαρατσοκυνηγών" που θα συλλαμβάνουν όσους δεν πληρώνουν εισιτήριο και θα τους οδηγούν στη δικαιοσύνη. Το νεό σώμα θα λέγεται Σ.Ε.ΚΟ. (Σώμα Ελεγκτών Κομίστρου). Δεν κάνω πλάκα! Αλήθεια σας λέω!!
Οδηγίες για τα πρόστιμα μπορείτε να αναζητήσετε από τη σύναδελφο του (Κ)Ρέππα Άντζελα Γκερέκου. Αφού ο Τόλης για 5,5 εκατομμύρια οφειλές θα πληρώσει περίπου 5000 ευρώ, αναλογικά για το 1,40 εισιτήριο του Μετρό, το πρόστιμο θα πρέπει να είναι κάποιο εκατομμυριοστό του λεπτού.
Σε καθεστώς Σοσιαλισμού (Μουμπάρακ, Μπεν Άλι, Γιωργάκης κλπ) όλοι είμαστε ίσοι!

(από το ρεπορτάζ του in.gr):

"Στο... σκαμνί θα οδηγούνται οι επιβάτες των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, οι οποίοι θα επιβιβάζονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο, σύμφωνα με τροπολογία που ετοιμάζεται να καταθέσει την Τετάρτη ο υπουργός Μεταφορών, Δ.Ρέππας, στο νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών.

Βάσει της τροπολογίας αυτής η αποφυγή πληρωμής εισιτηρίου θα θεωρείται πλέον ποινικό αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Ο εντοπισμός των παραβατών θα αποτελεί αρμοδιότητα του Σώματος Ελεγκτών Κομίστρου, το οποίο θα απαρτίζεται από ένστολους εργαζόμενους και θα αναλάβει δράση αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Παράλληλα, με άλλη νομοθετική ρύθμιση θα αντιμετωπιστεί και το φαινόμενο άρνησης πληρωμής διοδίων στις εθνικές οδούς από τους οδηγούς. Ωστόσο, η «εισιτηριο-αποφυγή» και η άρνηση πληρωμής διοδίων δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν ενιαία, καθώς στην πρώτη περίπτωση αποκλειστικός δικαιούχος είναι το κράτος, ενώ στη δεύτερη περίπτωση δικαιούχοι είναι κατά βάση ιδιωτικές κοινοπραξίες."

Πιο αποτελεσματικό θα ήταν να έδειχναν οι ΣΕΚΟ (ς) μια φωτογραφία του (Κ)Ρέππα. Όλοι θα έσπευδαν να πληρώσουν αμέσως το εισιτήριο και τα παιδάκια θα έτρωγαν όλο το φαί τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: