Διακοπές!

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Σαββατοκύριακο στην Κορινθία!

Σάββατο στην Κόρινθο, Κυριακή στο Βραχάτι, μαθαίνουμε πως να κάνουμε τα κουνουπίδια γαριδάκια και το μπρόκολο… σουβλάκι!



Έφτασε η ώρα! Σάββατο πρωί φεύγω για Κόρινθο, ελπίζοντας πως δεν θα έχω ξενυχτήσει με τα βραβεία (θυμίζω πως την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, στις 7.30, στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών, Σίνα & Δαφνομήλη, ο Προοδευτικός Σύλλογος Τα Καστέλλια θα απονείμει τα βραβεία του Β' Διαγωνισμού Διηγήματος Στέλιος Ξεφλούδας για το... "Έγκλημα στο χωριό").

Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, μαζί με την Ιωάννα Αδαμίδου MS, RD διαιτολόγο- διατροφολόγο και βιολόγο, θα βρεθούμε στο βιβλιοπωλείο Οικονόμου, όπου θα μιλήσουμε για το θέμα "Παιδί & διατροφή" παίρνοντας αφορμή από τα βιβλία μου "Γονείς για πρώτη φορά" και "20 σεφ, 11 μαμάδες κι εγώ"

Το βιβλιοπωλείο Οικονόμου βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (Πυλαρινού 61, Κόρινθος -τηλ. 27410-28658) Σας περιμένουμε να μιλήσουμε από κοντά, να λύσουμε πιθανές απορίες και να μοιραστούμε νόστιμα μυστικά, που κάνουν πιο ελκυστική την υγιεινή διατροφή...

Το Σάββατο θα μείνω στην Κόρινθο, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε θα έχουμε το χρόνο να τα πούμε από κοντά και αν συζητήσουμε ακόμη περισσότερο.



Την Κυριακή το πρωί, μαζί με την Ιωάννα Αδαμίδου θα πάμε στο Βραχάτι, όπου στις 11 θα μιλήσουμε για το ίδιο θέμα στο βιβλιοπωλείο Μπιτσάκου (τηλ. 27410-51133)

Σας περιμένουμε!!!

3 σχόλια:

Δημήτρης Τερζής είπε...

Συγγνώμη που το θίγω αλλά δεν είναι λίγο "κάπως" να ανεβάζετε - και μπράβο σας - δημοσιεύσεις για την υγιεινή διατροφή των παιδιών και παράλληλα από κάτω να "παίζει" διαφήμιση φαστφουντάδικου και μάλιστα πλαστικής ποιότητας;;;

Δημήτρης Τερζής είπε...

Το λέω γιατί έτυχε την ώρα που διάβαζα το κείμενο, έπαιζε η εν λόγω διαφήμιση Goody's...

kostasst είπε...

Έχετε δίκιο!!!! Είναι διαφημίσεις της Google που αλλάζουν συνεχώς. Ούτε τις προσέχω συνήθως... Εννοείται πως δεν εμποδίζουν σε τίποτα το να στηλιτεύω παντού και πάντα το κακό που κα΄νουν αυτές οι τροφές. Δεν βλάπτουν μόνον τη σωματική αλλά και την πνευματική υγεία των παιδιών... Μάλλον πρέπει να εξαφανίσω τις διαφημίσεις από το ιστολόγιο...