Διακοπές!

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Από το ραδιόφωνο στο Χαλάνδρι...



Χθες το βράδυ στο Κόκκινο 105,5 και στην εκπομπή του Αλέξη Βάκη παρουσιάσαμε το βιβλίο "Του νεκρού αδερφού -41 Γράμματα από το μέτωπο του Εμφυλίου"
Όσοι δεν μπορέσατε χθες  μπορείτε  να μας ακούσετε εδώ
Πέρα από τη ζεστή κουβέντα και τη μοναδική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη από το "Τραγούδι του νεκρού αδερφού" ζήσαμε και κάποιες ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές με τα τηλέφωνα των ακροατών. Παλιοί αγωνιστές που ένιωσαν να ξαναζούν τα δύσκολα χρόνια.
Να πω ότι σήμερα ο Αλέξης Βάκης φιλοξενεί το Μανώλη Μητσιά...

Όσο για μας, ελπίζω να τα πούμε από κοντά στο Χαλάνδρι στην παρουσίαση του βιβλίου που θα γίνει αυτή τη Δευτέρα (4/3)  στις 7.30, στο Χώρο διαλόγου Αβέρωφ 7α  (κοντά στην πλατεία Χαλανδρίου), με ομιλητές τους ιστορικούς Βασιλική Λάζου και Γιάννη Σκαλιδάκη.
Θα παρουσιαστούν σπάνια ντοκουμέντα, ενώ θα είναι μαζί μας και άνθρωποι που έζησαν απαό κοντά τα γεγονότα της εποχής  και θα μοιραστούν μαζί μας τις αναμνήσεις τους από τον Κώστα Στοφόρο...

Το βιβλίο, όσοι μένετε στην Αθήνα το βρίσκετε στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων των Συναδέλφων (Ερεσσού 35, Εξάρχεια) και στο Χώρο Τέχνης Βήματα (Ηρακλειδών 54, Θησείο)
Οι υπόλοιποι μπορείτε να επικοινωνείτε στο stoforos@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: