Διακοπές!

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Η αφίσα, το Κορωπί, το Πράσινο Παραμύθι και ο Ιούλιος Βερν

Την Παρασκευή το απόγευμα, μόλις οι αφίσες για τη Βραδιά Παραμυθιού (Πόρτο Ράφτη 19 Ιουλίου, 8μμ) έφτασαν στο Πανόραμα, η Επικοινωνιακή Ομάδα, ανέλαβε αμέσως δράση, κάνοντας ...εικαστική παρέμβαση στη δουλειά της Ειρήνης Σαριδάκη










Στη συνέχεια κολλήθηκε η πρώτη αφίσα (οι υπόλοιπες τις επόμενες μέρες)



Μετά η Επικοινωνιακή Ομάδα αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση



Το Σάββατο το πρωί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπιού, βρέθηκα σε έναν φιλόξενο, ζεσστό και δραστήριο χώρο. Τον στολίσαμε με τις αφίσες μας και μετά ήρθε η έκπληξη: 36 παιδιά (!) από το Κορωπί βρέθηκαν μαζί μας για να φτιάξουμε το Πράσινο Παραμύθι της διατροφής.




Τα παιδιά χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και με τη βοήθεια της Μαγικής Τράπουλας, έφτιαξαν τέσσερα όμορφα παραμύθια με τον Φρουτένιο και τη Λαχανίτσα που μας τα παρουσίασαν στο τέλος (ελπίζω σύντομα να τα δημοσιεύσουμε στην Παραμυθοκουζίνα)



Την Κυριακή, ο ...Ιούλιος Βερν έκανε την εμφάνιση του στη θάλασσα και άρχισε να σκέφτεται διάφορες ιστορίες με το Νησί που είδε απέναντι. Του είπαμε να κάνει υπομονή ως τις 19 Ιουλίου!



ΥΓ Όλες αυτές οι καλοκαιρινές δράσεις βασίζονται στην εθελοντική προσφορά και η είσοδος είναι ελεύθερη. Αν θέλετε μπορείτε να γίνετε κι εσείς μέλος της άτυπης ομάδας μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: