Διακοπές!

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Φίλων Σοφίες: Ένα πρωτότυπο εγχείρημα συνάντησης αναγνωστών και συγγραφέων




“Χωρίς τόλμη και αρετή, χωρίς πτήσεις κοντά στον Ήλιο, χωρίς μοιραίες πτώσεις, όταν ο ουρανός βρέχει πούπουλα, είναι πια αργά για να φτιάξεις φτερά και να πετάξεις.”

Πρόκειται για το ...απόφθεγμα υπ' αριθμόν 168 με το οποίο είχα τη χαρά να μετέχω στο εγχείρημα του":Ανθρώπου στο ΝηΣί" Νικόλα Σμυρνάκη, που με τον τίτλο "Φίλων Σοφίες" κυκλοφορεί σε e-book ελεύθερα στο διαδίκτυο από σήμερα!
Ο Νικόλας είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος που είχα την τύχη να γνωρίσω σε κάποιο από τα ταξίδια μου στην Κρήτη, όπου μιλήσαμε για την αγάπη του διαβάσματος και τα παιδιά σε εκδήλωση που οργάνωσε η Χριστίνα Μαρκουλάκη.
Πριν από καιρό είχε ζητήσει και τη δική  μου -μικρή- συμβολή στο πρωτότυπο εγχείρημα συνάντησης αναγνωστών και συγγραφέων....
Ένιωσα μεγάλη χαρά και έκπληξη, καθώς είχα ...ξεχάσει τι είχα γράψει!
Αλλά και γενικά νομίζω πως θα το απολαύσετε...
Άλλωστε τα καλύτερα πρ΄γματα στη ζωή είναι ...δωρεάν...
Γράφει ο Νικόλας:

"Μετά από δύο χρόνια, φτάνουμε επιτέλους στην ολοκλήρωση του εγχειρήματος.
 
Το πρώτο ψηφιακό βιβλίο σύμπραξης συγγραφέων-αναγνωστών είναι πλέον γεγονός και οφείλεται στη δική σας συμμετοχή αλλά και υπομονή. 

Μέσα από την καρδιά μου ένα σπουδαίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και ανοχή σας αλλά είμαι σίγουρος ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει όλους. 

Το έργο μας, "Φίλων Σοφίες. 203 αποφθέγματα κυκλοφορούν ελεύθερα" φιλοδοξεί να ανοίξει έναν νέο διάλογο ανάμεσα σε συγγραφείς και αναγνώστες, αποτελεί ένα πρωτότυπο εγχείρημα το οποίο οφείλεται στα δικά σας εξαιρετικά αποφθέγματα αλλά και τη διάθεσή σας να δοκιμάσουμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει....    

...Κυκλοφορεί ελεύθερα, με το όνειρο "ελεύθερα" να πετάξει στους υπολογιστές όλης της χώρας, ένα έργο που οι άνθρωποι θα θυμούνται ως σταθμό στα συνεργατικά λογοτεχνικά projects.

Σήμερα 19/02/14 θα βρίσκεται στο www.IslandofMan.me, συγκεκριμένα σε αυτό το link
έτοιμο για κατέβασμα, ξεφύλλισμα, μοίρασμα και πολλές αναγνώσεις :)))"

Δεν υπάρχουν σχόλια: