Διακοπές!

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η Στρατόσφαιρα στην ertopen




Τη Τετάρτη (26/2)  στις 8 μ μ θα απολαύσουμε από την ertopen το άλμπουμ «Στρατόσφαιρα» rock dreams όπως παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο στην ΕΤ3 (συμμετείχε η Ρούλα Μανισάνου)

Νότες, λέξεις και χρώματα άφησαν για λίγο τη στρατόσφαιρα όπου ταξιδεύουν και προσγειώθηκαν μαγικά στον ελεύθερο αέρα της ΕΡΤ3. 
Γιατί τα 13 τραγούδια του άλμπουμ Στρατόσφαιρα» rock dreams παίζουν μόνο σε ελεύθερες συχνότητες.

«Η Στρατόσφαιρα είναι το πρώτο στρώμα πάνω από την ατμόσφαιρα. Εκεί κατοικούν οι ερωτευμένοι και οι επαναστάτες. Χωρίς φτερά. Γύρω τους ίπτανται  νότες, λέξεις και χρώματα. Όταν συμβεί επαναστάτες να ερωτευτούν μεταξύ τους, τότε δημιουργούνται γιγάντιες αστρικές εκρήξεις.»
Rock til u drop. Ο ζλατ έκανε εκπομπές στο ραδιόφωνο της  ΕΡΤ3, όπου και τον άκουγε όταν ζωγράφιζε η στεφ,  rock κιθαρίστας στους Νορβηγούς lumbago και nekropolis,στους  παραγωγός στους betong hysteria και στους έλληνες 30 - ντέρτι. Κάνει ενίοτε διαστημικούς περιπάτους με πολυθεάματα όπως με τα artificial –datura-music of the spheres. Φιλοτελιστής αντέδρασε στην θέα του γραμματόσημου με την ζωγραφιά για το σπάραγμα τοιχογραφίας με το καραβάκι, της ανασκαφής στην Ίκλαινα και έψαξε τη δημιουργό του. Με έκπληξη ανακάλυψε πως ήταν ζωγράφος - story teller (παραμυθού αγγλιστί) – και συντηρήτρια αρχαιολογικών ευρημάτων και έργων τέχνης. Για πρωινό λοιπόν έγραψε μουσική σε 2 παραμύθια της, αλλά για κυρίως πιάτο σέρβιρε «Στρατόσφαιρα». Η στεφ αγαπάει απέραντα τ’ αστέρια (κυρίως τα κόκκινα), τις πτήσεις εκτός πλανήτη και τα καλοκαίρια. Κάνει παρέα με παιδιά κάθε ηλικίας και αν θέλουν, τους μιλάει για την τέχνη και τα βιβλία. Επιμένει να δίνει μορφή, σε λέξεις και χρώματα με ουσία.
Το άλμπουμ «Στρατόσφαιρα» rock dreams από την cobalt records  , περιέχει 13 τραγούδια και όλα τα χρώματα που τους ταιριάζουν. Τις νότες γράφει ο Θανάσης Ζλατάνος και τις λέξεις η Στεφανία Βελδεμίρη.


Την στρατόσφαιρα μουσικά αποτελούν οι


Θανάσης Βικόπουλος, Γιάννης Μπουτσιούκης, Λουκάς Βεζύρογλου, Gilles Drag και Θανάσης Ζλατάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: