Διακοπές!

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η Στερεά δεν θα γίνει φέουδο της Οικογένειας Μητσοτάκη -ελπίζω!



Είναι τραγικό να βλέπεις μια περιοχή όπως η Στερεά Ελλάδα που έχει υποστεί τα πάνδεινα από όλες τις Κυβερνήσεις, με αποκορύφωμα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια να πηγαίνει και να ψηφίζει μαζικά το γόνο της οικογένειας Μητσοτάκη.
Ο θείος του πετάει στο δρόμο τους εργαζόμeνους, η οικογένειά του -και ιδιατέρως η μαμά του - έχει μια πολύ ...φιλική σχέση με τη Siemens και άλλα πολλά.
Διαβάστε τις απίστευτες καταγγελίες του πρώην υπουργού της ΝΔ Θανάση Γιαννόπουλου που κατέβηκε ανεξάρτητος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας


Διαβάζω στο σχετικό ρεπορτάζ  -πηγή: press-gr.blogspot.gr

"...Μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του Αντώνη Μυλωνάκη στο «Ε» , ο πρώην υφυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στις αντιξοότητες που αντιμετώπισε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δέχτηκε ακόμη και απειλές κατά της ζωής του.

Ο κ.  Γιαννόπουλος είπε επίσης ότι βουλευτές και στελέχη κινητοποιήθηκαν υπέρ του κ. Μπακογιάννη ενώ ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα όπως του υπουργού Α. Γεωργιάδη "που έπαιρναν και απειλούσαν στελέχη του συνδυασμού του", αλλά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «έκαναν αίσχη» προκειμένου να εκλεγεί ο Κώστας Μπακογιάννης.
Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο ο κ. Μπακογιάννη ήρθε πρώτος "ελέω της μητέρας του" την οποία υποστήριξε, όπως είπε, ο κ. Σαμαράς "με αντάλλαγμα να μην του δημιουργήσει εσωκομματικά προβλήματα".  Επίσης υποστήριξε ότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ της κ.  Μπακογιάννη και του κ. υ Σαμαρά "με σκοπό να προωθηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα στην περιφέρεια της Στερεάς και τον Πειραιά". Κατά τον πρώην υφυπουργό "έχουν συμφωνήσει να στηρίξουν εφοπλιστικά συμφέροντα που πίσω τους κρύβεται η οικογένεια Μητσοτάκη. Αυτός είναι ο λόγος που ο Σαμαράς «πούλησε» ακόμα και τον κουμπάρο του, Βασίλη Μιχαλολιάκο. Παίζονται συμφέροντα εκατομμυρίων αλλά ο Ελληνικός λαός θα τους τιμωρήσει"..."

Θεωρώ το απόλυτο αίσχος να δώσουμε στο νεαρό γόνο της Φαμίλιας το δικαίωμα να παραδώσει σε ποικιλώνυμα συμφέροντα τη Ρούμελη και να χτίσει το πολιτικό του μέλλον.
Αντίθετα με την εικόνα του "νέου" που προβάλλει ο κ.Μπακογιάννης αποτελεί ένα υποπροϊόν του πιο γερασμένου και άθλιου πελατειακού συσστήματος με "δουλειές", "κουμπαριές", και όλα αυτά που μας έφεραν ως εδώ και οδήγησαν στην πλήρη απαξίωση της πολιτικής.
Ο λαός της Στερεάς πρέπει να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ στο δεύτερο γύρο των εκλογών στηρίζοντας δυναμικά -με τις όποιες αντιρρήσεις και επιφυλάξεις του- τον Βαγγέλη Αποστόλου και τη Στερεά σε Νέα Τροχιά.
Οτιδήποτε είναι προτιμότερο από το να παραδοθεί ο τόπος μας στη Φαμίλια... Έλεος συντοπίτες ψηφοφόροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: