Διακοπές!

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Οι "Μαραθωνοδρόμοι" ξεκίνησαν από το ...Χαλάνδρι!


Στις 10 Νοεμβρίου στις 20.30 το Εργαστήρι Ποιητικής Τέχνης του Σπίρτου σας προσκαλεί στον πολυχώρο των Εκδόσεων Γαβριηλίδης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του βιβλίου "Μαραθωνοδρόμοι". Το βιβλίο είναι μία συλλογή ποιημάτων των μαθητών του εργαστηρίου που πραγματοποιήθηκε τη χρονιά 2013/14 υπό την διδασκαλία και καθοδήγηση της Ευτυχίας Παναγιώτου.

Παράλληλα, στο χώρο, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα “ποιητικά κολάζ” της ομάδας καθώς και τις προσπάθειες των μαθητών μας να ενώσουν τον ποιητικό λόγο με την εικόνα και τη μουσική.

Η παρούσα έκδοση φιλοξενεί με αλφαβητική σειρά ποιήματα πέντε αγοριών και κοριτσιών, των Βασίλη Κυριάκη, Ηλία Σελλούντου, Ελευθερίας Τσίτσα, Δημήτρη Φουκαράκη, Εμμανουέλλας Χειρακάκη.

«Το Σπίρτο» δημιουργήθηκε το 2009 στο Χαλάνδρι, με σκοπό να πραγματοποιούνται μαθήματα και σεμινάρια διαφορετικών μορφών τέχνης. Στόχος μας είναι να ξεφύγουμε από τα στενά πλαίσια ενός τυποποιημένου τρόπου εκμάθησης της τέχνης και να δώσουμε στο μαθητή τη δυνατότητα να γνωρίσει την τέχνη και μέσα από την πρακτική της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: